ΡΟΗ 24/7:

Σε όλο το Δήμο Προποντίδας έτρεξαν οι υποψήφιοι της "Δημοκρατικής Συνεργασίας"

DSC 0206

Συναντήσεις με καταστηματάρχες, εκπροσώπους φορέων και δημότες

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γκιλής και επικεφαλής του συνδυασμού "Δημοκρατική Συνεργασία" καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πραγματοποίησε μαζί με μέλη της ομάδας του ποικίλες επισκέψεις στο Δήμο Ν. Προποντίδας.

DSC 0201

Αρχικά συζήτησαν με τους καταστηματάρχες καθώς και με τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών θέματα σχετικά με την τόνωση της αγοράς στη Ν. Καλλικράτεια, τη Ν. Τρίγλια και τα Ν. Μουδανιά.

DSC 0286

Ακόμη πέρασαν ποιοτικό χρόνο με μέλη συγκεκριμένων φορέων στα Ν.Μουδανιά (Δήμος, Σώμα Πολιτών, ΚΕΠ, Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού, Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων, Αμαξοστάσιο, Δημοτικός παιδικός σταθμός), οι οποίοι ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη καθημερινή τους εργασία.

DSC 0292

Τέλος, επισκέφτηκαν το λιμάνι της Ν. Καλλικράτειας και των Ν.Μουδανιών διαπιστώνοντας τις ανάγκες τόσο των λιμενεργατών όσο και των αλιέων.

20140513 092657

Ο κ. Γκιλής δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών προκειμένου να δημιουργήσει μια Νέα Προποντίδα, αντάξια της πολιτιστικής της κληρονομιάς και της ιστορικής της διαδρομής.

επιστροφή στην κορυφή