Μπουκαδούρα, στο Πόρτο Κουφό
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
- Εκτύπωση
Μια αυλή μεγάλη μυρωδιές και γεύσεις!
Όσα χιλιόμετρα και να γράφουμε για το Πόρτο Κουφό, δε μας ενοχλούν, αφού ξέρουμε πως εκεί θα χαλαρώσουμε, θα περάσουμε όμορφα και φυσικά θα φάμε εκλεκτά.
Αυτή τη φορά, θα σας προτείνω κάτι ξεχωριστό.
Πατάτες Brava. Απολαυστικά τραγανές, εμπλουτισμένες με μια σάλτσα τυριού και γλυκόξυνο dressing.
Επιλέξαμε σκουμπρί καπνιστό, το οποίο στη Μπουκαδούρα το σερβίρουν με κορνέ φάβας, χειροποίητο τουρσί, ελιές και κρεμμυδάκι.
Σαλάτα πάντα εποχής. Καταπράσινα φύλλα λαχανικών, με τοματίνια, παρμεζάνα, λιαστή τομάτα και κρουτόν. Δε έλειπε το σιρόπι από ξύδι balsamico.
Και αφού έχω αδυναμία στα καυτερά, 2 καυτερές ζήτησα και όντως έκαιγαν πολύ! Ήταν όμως ότι έπρεπε!
Όταν είστε στα μέρη αυτά, μην το σκεφτείτε και πολύ... Ελάτε στη Μπουκαδούρα για φαγητό.
Δίνω εγγύηση καλής κουζίνας, αλλά και εξυπηρέτησης!
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου