Τα θαλασσινά του Μπακάλη
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
- Εκτύπωση
Πευκοχώρι... εκεί που σκάει το κύμα
Η ταβέρνα του Μπακάλη, προσφέρει φαγητό όλες τις ώρες της ημέρας. Ξεκινώντας από το πρώτο γεύμα, το πρωινό και συνεχίζει με μεσημεριανό και βραδινό γεύμα.
Μεγάλη έμφαση, δίνεται στα θαλασσινά και τα ψάρια, μιας και η εποχή απαιτεί ελαφρύ γεύμα, για να μπορέσουμε να απολαύσουμε και τις βουτιές μας στη θάλασσα.
Κρασί ή τσιπουράκι, χύμα ή ετικέτας σε συνδυασμό με πιατέλες θαλασσινών και ψαρικών, αλλά και μερίδας.
Εκτός από τις υπέροχες γεύσεις από τα αγνά υλικά που σας προσφέρονται, μπορείτε να απολαύσετε την απέραντη και καταγάλανη θέα. Αν ο ορίζοντας είναι καθαρός, το μάτι σας μπορεί να φτάσει μέχρι τη μέση του δεύτερου ποδιού της Χαλκιδικής και στο βάθος, στον Άθω.
Μετά το γεύμα σας, μπορείτε να ζητήσετε ένα καφεδάκι από το Art café-bar.
Βρίσκεται δίπλα στην ταβέρνα και η εξυπηρέτηση είναι άμεση.
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου