ΡΟΗ 24/7:

Βουτιές και φαγητό, πάνε παρέα...

agg-0004
Αχ! Πόσο θα ήθελα τώρα να κάνω ένα μπανάκι στη θάλασσα!

agg-0002

Αλλά σκέφτομαι ότι τέτοια ώρα θα αρχίσει να διαμαρτύρεται και το στομάχι μου. Χμμμ… Στον Άγγελο θα πάω! Πλέον έχουν βγάλει τις ξαπλώστρες στον παραλιακό χώρο του μαγαζιού και ένα κρύο καφεδάκι είναι ό,τι πρέπει για να με κρατήσει. Πεντακάθαρη η θάλασσα και λέω να εκμεταλλευτώ την ομορφιά της γεμίζοντας την μνήμη τόσο τη δική μου, όσο και της φωτογραφικής μου. Με τα λόγια η ώρα πέρασε και πεινάω!!! Τάσο, Φωτεινή, ας έρθει κάποιος!! Θέλω τσιπουράκι. Κι εφόσον καθημερινά αγοράζετε φρέσκα ψάρια, κάντε μια επιλογή από τα μεριδιάρικα να μου φέρετε. Έτσι για την λιγούρα. Ούτως ή άλλως μετά θα βρω ευκαιρία να τσιμπήσω πάλι. Περιμένω παρέα και ξέρω ότι τα ορντεβρ σας κολάζουν θανάσιμα!!

agg-0005
agg-0001

Ορντεβρ στον Άγγελο, λοιπόν. Για ένα έως τέσσερα άτομα.
Διάφορες γεύσεις, αρμονικά συνδυασμένες που σε κάνουν να θέλεις κι άλλο!! Κι αν πας με την οικογένεια ή την παρέα; Εκτός από τα μεριδιάρικα ψάρια, υπάρχουν και τα μεγαλύτερου μεγέθους για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι και χορτάτοι. Κι επειδή το ψάρι τραβάει γλυκό… είτε θα το φάτε, είτε θα το πιείτε. Γλυκό ή λιμοντσέλο δια χειρός σεφ!!!

agg-0003

Αν πάτε μόνοι, μόλις αποκτήσατε παρέα. Αν πάτε με παρέα, ναείστε σίγουροι ότι με αυτά τα παιδιά, θα μεγαλώσει. Φιλικό, οικογενειακό, χαρούμενο περιβάλλον, άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, χώρος καθαρός και όμορφος. Και η θέα; Ανεπανάληπτη!

ag3

Άγγελος… στην Παραλία Διονυσίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τι γνωρίζεις για τον γύρο; Pink time »
επιστροφή στην κορυφή