ΡΟΗ 24/7:

Η Microsoft πραγματοποίησε επίδειξη δύο λιλιπούτειων Windows 10 PCs στην Computex 2015

2a82114143927b0f8b4238b977be8168
Κατά την διάρκεια του keynote στην έκθεση Computex 2015, η Microsoft πραγματοποίησε επίδειξη ορισμένων form-factors για Windows 10 PCs που εντυπωσιάζουν. Δύο από αυτά, ήταν ιδιαίτερα μικρά σε μέγεθος.
Και τα δύο small-form factor PCs έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται σε μεγάλες τηλεοράσεις. Το πρώτο από αυτά, έχει την ονομασία Quanta Compute Plug και έχει όλο το hardware στο εσωτερικό ενός... power adapter.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μικρό υπολογιστή που σύμφωνα με την Microsoft, συνδέεται απευθείας στην πρίζα και όταν συνδεθεί με μία τηλεόραση, την μετατρέπει σε ένα υπολογιστή που μπορεί κάποιος να χειριστεί χρησιμοποιώντας την Cortana μέσω ενός Bluetooth χειριστήριου ή headset.

Ένα άλλο μικρού μεγέθους PC που παρουσίασε στο keynote ήταν το Foxconn Kangaroo. Πρόκειται για ένα ultra-portable PC σύμφωνα με την Microsoft, που βασίζεται πάνω σε τελευταίας γενιάς επεξεργαστή της Intel, “Cherry Trail” και έχει μπαταρία που του εξασφαλίζει έξι ώρες αυτονομίας και fingerprint reader που υποστηρίζει το Windows Hello. Μπορεί να μετατρέψει μία τηλεόραση σε ένα πλήρες Windows 10 PC και να χρησιμοποιηθεί ως set-top box ή ως συσκευή streaming.

Δημοσιευμένη Εικόνα


Δεν υπάρχει ακόμη πληροφόρηση για τις υπόλοιπες προδιαγραφές, την ημερομηνία διάθεσης των δύο small-form factor PCs ή για την τιμή τους. 
πηγή:insomnia.gr
επιστροφή στην κορυφή