ΡΟΗ 24/7:

Πότε θα αποκτήσουμε κυκλοφοριακή Παιδεία;

auto mpara amea

- Παρκάρισμα πάνω στην μπάρα για ΑμεΑ στην είσοδο τράπεζας


Δευτέρα πρωί και πολλοί είναι εκείνοι που βρίσκονται στο κέντρο των Μουδανιών για να διεκπεραιώσουν τις επαγγελματικές τους υποθέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες κλπ. Σίγουρα το παρκάρισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όσο πλησιάζει η καρδιά του καλοκαιριού.
Ωστόσο κάποιοι βρίσκουν τη λύση: Παρκάρουν μπροστά στην είσοδο, πάνω στην μπάρα για τα Άτομα με ειδικές Ανάγκες!
Δευτέρα πρωί, μπροστά στη Eurobank και κάποιος έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του ακριβώς πάνω στην μπάρα που υπάρχει στην είσοδο της τράπεζας (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του halkidikifocus).
Το ότι η συγκεκριμένη τράπεζα, όπως και πολλές άλλες, καθώς και οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν την προνοητικότητα να τοποθετήσουν μπάρες για ΑμεΑ στην είσοδό τους, αποτελεί «λεπτομέρειες» για τον οδηγό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, που προκειμένου να «βολευτεί» ο ίδιος, αδιαφορεί για τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει σε άτομα με κινητικά προβλήματα.
Και δεν είναι ο μόνος…
Αλήθεια, πότε αλλάξουμε νοοτροπία για να σκεφτούμε έστω για λίγο αυτούς τους ανθρώπους; Πότε θα έρθουμε λίγο στη θέση, για να δούμε τον αποκλεισμό που δημιουργούμε με την αδειαφορία μας; Πότε θα αποκτήσουμε κυκλοφοριακή Παιδεία;

επιστροφή στην κορυφή