Στον Θαλασσινό για μπαρμπουνάκια
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
- Εκτύπωση
Ολόφρεσκα και καλοψημένα
Η αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, κάνει καθημερινά αγορές ιχθύων, με σκοπό να γευόμαστε ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί στην αγορά. Χορταστική μερίδα κοκκινόψαρων και σε πολύ καλή τιμή!
Ψημένα τόσο σωστά, που τα μπαρμπουνάκια λιώνουν στο στόμα!
Ταιριάξτε τα ψαράκια σας με μια σαλάτα της εποχής. Πλέον, οι τοματούλες και τα αγγουράκια παίρνουν ρόλο ενεργό και η χωριάτικη σαλάτα υπάρχει σε όλα τα τραπέζια.
Αν πάλι θέλετε ψάρι μεγαλύτερο, ο Θαλασσινός, έχει τσιπούρες πελαγίσιες αλλά και ιχθυοτροφείου, λαυράκια ολόφρεσκα και σπαρταριστά που όχι μόνο σας τα ψήνει, αλλά σας τα ξεκοκκαλίζει κιόλας για την δική σας ευκολία!
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου