ΡΟΗ 24/7:

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ "ΜΑΡΙΝΑ"

marina DSC5779
Εξόρμηση στη Χαλκιδική γιατί σαν τη Χαλκιδική δεν έχει.


Και ο δρόμος σας έβγαλε στην Νέα Ποτίδαια. Μια περιοχή που έχει ιστορία με βαθιές ρίζες και ενέργεια που σε μαγεύει.

Ήρθε η ώρα να γευματίσετε και αναρωτιέστε που. Θέλετε κάτι που να συνδυάζει ποιότητα,θέα, τιμή και εκρηκτικές γεύσεις. Το εστιατόριο «Μαρίνα» μπορεί να σας τα προσφέρει όλα!
Άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό σας υποδέχεται και σας οδηγεί στο τραπέζι σας.

marina DSC5726 clr

Όπου και να καθίσετε, το σίγουρο είναι ότι η θέα θα σας συνεπάρει. Μια εναλλαγή χρωμάτων ξεκινώντας από το καταγάλανο και όσο η μέρα φθάνει στο τέλος της περνά από τα μάτια σας μια παλέτα γεμάτη με τις αποχρώσεις του μπλε, μέχρι να έρθει το σούρουπο να τα αντικαταστήσει με την πορτοκαλένια ζεστασιά του. Εκλεπτισμένος, προσεγμένος, άριστα διακοσμημένος χώρος, περιβάλλον οικείο και φιλικό αλλά και γεμάτο με έναν αρχοντικό αέρα. Εστιατόριο που δίνει προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Σέρβις και περιποίηση που θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδικά.

marina DSC5743 clr

Γεύσεις που που συνεχώς βραβεύονται και άψογα ενημερωμένη κάβα κρασιών. Κατέχει 6 βραβεία ελληνικής κουζίνας των Χρυσών Σκούφων και 2 διακρίσεις Gourmet.

vraveuseis-marina

Έχει χρόνια δράσης στον χώρο της εστίασης και όλοι μπορούν μόνο ικανοποιημένοι να φύγουν, αφήνοντας στον εαυτό τους την υπόσχεση ότι θα ξαναζήσουν αυτήν την εμπειρία. Δεν είναι άδικα ένα από τα καλύτερα εστιατόρια… όχι μόνο στη Χαλκιδική, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα!

marina DSC5537 edit clr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ψαράκι στην Φούρκα OomPa LooMpa »
επιστροφή στην κορυφή