Ενημέρωση περί ιχθύων
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
Φυσικά από τον Γιάννη Πανανό
Το κάθε ψάρι έχει την εποχή του. Δεν ξέρεις ποιο είναι καταλληλότερο αυτήν την εποχή; Να πας στο ιχθυοπωλείο του Πανανού και δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις! Τεράστια ποικιλία ιχθύων κάθε είδους και μεγέθους και για…κάθε τσέπη!
Τα αφρόψαρα έχουν την τιμητική τους! Γαύροι, σαρδέλες, λούτσοι, μπακαλιάροι, σαφρίδια. Αλλά και αυτά που κατοικούν βαθύτερα. Μουσμούλια αγιορείτικα, σπέσιαλ ασπροσάφριδο και αν σου αρέσουν τα μπαρμπούνια, τώρα είναι η καλύτερη εποχή να τα απολαύσεις.
Ο Γιάννης είναι εκεί για να σου προσφέρει αυτό που λαχταράς αλλά και να σου μεταδώσει κομμάτια των γνώσεών του πάνω στα ψάρια και τα θαλασσινά.
Πως μπορείς να μην εμπιστευτείς τον ιδιοκτήτη του καϊκιού «Παναγία Κορυφινή» ;
Στον Πανανό ξέρεις σίγουρα τι θας φας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου