Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΤΑΜΑ ΚΑΦΕ

dama3
Κάτι που χρωστάει ο καθένας στον εαυτό του είναι τουλάχιστον ένας καλός καφές.


Όταν, δε, μπορεί να συνδυαστεί με όμορφη θέα και χαρούμενο περιβάλλον, το δώρο είναι ανεκτίμητο. Αυτό το πακέτο θα το βρείτε στο Καφέ Νταμα. Στο ξεκίνημα του δρόμου που οδηγεί στον εμπορικό λιμένα Ν.Μουδανιών βρίσκεται μια καφετέρια μικρή μα τόσο γεμάτη! 

dama7

Είναι η πρώτη στον πεζόδρομο της δεξιάς παραλιακής πλευράς και σας περιμένει να απολαύσετε από τον πρωϊνό καφέ σας, μέχρι το τσιπουράκι ή την μπύρα σας… πάντα με εκλεκτούς μεζέδες να τα συνοδεύουν. Χρώματα ζωηρά, γεμάτα καλοκαίρι στη διακόσμηση, χρώματα φωτεινά στα άνθη που περιβάλλουν τον χώρο, γεμάτα φως και τα χαμόγελα των ανθρώπων που είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσουν. 

dama1

dama-02


Η «παρέα» σας θα έχει κόσμο κάθε ηλικίας που βρίσκεται εκεί για να απολαύσει ό,τι κι εσείς. Το διάβασμα ενός βιβλίου, μια συνάντηση - συζήτηση με αγαπημένους ανθρώπους ή απλά και μόνο την μοναδική θέα. Στο κοντινότερο σημείο της ξεκινά με τα βήματα των περαστικών στη μαρίνα. Σκάφη κάθε είδους, ποιότητας, μεγέθους και ηλικίας χορεύουν στα κύματα και σε ταξιδεύουν. Αν απλώσει κανείς το βλέμμα του, βλέπει το μπλε της θάλασσας να ενώνεται αρμονικά με αυτό του ουρανού. Και κάπου στο βάθος, η οικία των Θεών… ο Όλυμπος.

dama-03
Χώρος τόσο αρμονικά φτιαγμένος που μόνο να σε κάνει να τον επισκέπτεσαι συχνότερα μπορεί! Πάμε;;

Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά

Halkidikifocus 2014-2020