ΡΟΗ 24/7:

Γρ. Τάσιος: «Είναι πολλά τα μείζονα ζητήματα για τον τουρισμό που περνάνε από τις Βρυξέλλες»

dhmarxo edessa

Στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας επισκέφθηκε το Ν. Πέλλας

 

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Γρηγόρης Τάσιος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ν.Πέλλας, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Τάσιος είχε την ευκαιρία να έχει συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους τοπικών αρχών και παραγωγικών φορέων, τον Πρόεδρο Επιμελητηρίου κ. Τσώτσο και τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου. Ξεχωριστή ήταν η υποδοχή που του επεφύλαξαν η Ένωση Ξενοδόχων Λουτρακίου Αλμωπίας. Ο κ. Τάσιος είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του κλάδου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η περιοδεία έκλεισε με την επίσκεψη στο Κέντρο Πληροφόρησης Καταρρακτών Έδεσσας, στο Μουσείο της Πέλλας και στην πόλη των Γιαννιτσών.

mouseio Pellas

«Σήμερα είναι πολλά τα μείζονα ζητήματα για τον τουρισμό που περνάνε από τις Βρυξέλλες. Από την ενίσχυση του θεματικού τουρισμού και την πολιτική για τις θεωρήσεις μέχρι την πολιτική ανταγωνισμού και το online booking. Πρέπει να είμαστε εκεί. Πρέπει να έχουμε φωνή» τόνισε ο κ. Τάσιος.

Αναφερόμενος στον χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του ο κ. Τάσιος υπογράμμισε:

«Στηρίζομαι μόνο από ανθρώπους που καθημερινά προσπαθούν με τη δουλειά τους και τον κόπο τους να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους, καλύτερη τη ζωή των παιδιών τους, καλύτερη τη ζωή στον τόπο μας. Δίνω αυτή τη μάχη για όσους κάτω από αντίξοες συνθήκες, μοχθούν για να κάνουν πραγματικότητα τους στόχους τους και τα όνειρά τους. Είμαι στην πρώτη γραμμή για να ακουστεί η φωνή τους. Αυτός είναι ο αγώνας μου. Είναι αγώνας για καλύτερη ζωή και όχι για τις καρέκλες και τα αξιώματα. Είναι αγώνας για την ουσία και όχι για την εξουσία. Είναι αγώνας για να δώσουμε λύσεις στους πολλούς και όχι προνόμια στους λίγους. Έτσι θα πάμε μπροστά. Έτσι θα ξαναγίνουμε περήφανοι Έλληνες σε μια περήφανη Ελλάδα».

Loutra Pozar

επιστροφή στην κορυφή