ΡΟΗ 24/7:

Alkioni By The Sea και τα έχεις όλα!

alki37
Η ιδανική διήμερη ή και πολυήμερη απόδραση σου στη Σίβηρη Χαλκιδικής!


Ο Γιάννης και η Δώρα, οι ιδιοκτήτες του Alkioni By The Sea, με αγάπη και μεράκι έχουν φτιάξει έναν χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει στη ζεστασιά του κάθε επισκέπτη! Καθαρά, όμορφα φτιαγμένα και διακοσμημένα δωμάτια, με κάθε άνεση για τον επισκέπτη και θέα την ομορφιά της θάλασσας.
alki5
Για να απολαύσετε τις βουτιές σας, έχουν σπείρει σειρές με ξαπλώστρες και ομπρέλες για την άνεση και την εξύπηρέτησή σας κατά τη διάρκεια του μπάνιου και της ηλιοθεραπείας σας! Κι όταν το στομάχι αρχίσει να διαμαρτύρεται, ζητώντας τροφή, και μάλιστα γεύσεις ιδιαίτερες… Η κουζίνα τους μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα! Γεύσεις σε νότες ελληνοϊταλικές!
alki14
Πίτσες που μπορείτε να επιλέξετε να είναι φτιαγμένες με το κλασσικό ζυμάρι, με ολικής αλλά και με ζέα. Μπορείτε να τις «στολίσετε» με ό,τι τραβάει η ψυχή σας και είναι έτοιμες να τις απολαύσετε! Σαλάτες πλούσιες και γεμάτες, πάντα συνοδευμένες με γευστικές σως!
alki2
Η ευγένεια και η αμεσότητα είναι κύρια χαρακτηριστικά των ιδιοκτητών και του προσωπικού. Ο χώρος φιλόξενος και οικογενειακός. Η θέα ζωγραφισμένη από το Θεό. Και όλα αυτά σε τιμές προσιτές!
alki26
Alkioni By The Sea… ερχόμαστε!

επιστροφή στην κορυφή