xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ληστεία στη Ν. Καλλικράτεια μέρα μεσημέρι (εικόνες)

listia kal spiti

- Το σπίτι παραβιάζεται για δεύτερη φορά και μάλιστα την ώρα που στο δρόμο υπήρχε η λαϊκή αγορά και πλήθος κόσμου -Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ένας νεαρός


Αναστατωμένο βρήκε το σπίτι της κόρης της 70χρονη γυναίκα, στη Ν. Καλλικράτεια, λίγο πριν της 12 το μεσημέρι, όταν γύρισε από τα ψώνια της στη λαϊκή, καθώς την ώρα που έλειπε, άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι έψαξαν ακόμη και το ψυγείο, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή.
Το σπίτι βρίσκεται στο δρόμο που πραγματοποιείται σήμερα η λαϊκή αγορά και παρά το γεγονός ότι ο δρόμος ήταν γεμάτος από κόσμο, ο δράστης εισέβαλε χωρίς να τον αντιληφθεί κανένας. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η εξώπορτα έχει παραβιαστεί, ενώ ανοιχτό βρέθηκε και το παράθυρο και από την πρώτη εκτίμηση της οικογένειας ο δράστης αφαίρεσε ένα λαπ τοπ.

listia kal exoporta

Στο διώροφο σπίτι διαμένει στο ισόγειο η κόρη της 70χρονης και τα παιδιά της, που εκείνη την ώρα απουσίαζαν και στον πρώτο όροφο η ηλικιωμένη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες στο halkidikifocus 2 μέρες νωρίτερα η γυναίκα και ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άκουσε θόρυβο στην πόρτα, ωστόσο όταν βγήκε έξω δεν είδε κανέναν, ενώ, όπως είπε η ίδια, είναι η δεύτερη φορά που εισβάλουν στο σπίτι της για να κλέψουν.

listia kal parathuro

Συνελήφθη νεαρός

Στο μεταξύ, μετά από την επιχείρηση της ομάδας ΔΙΑΣ του ΑΤ Ν. Καλλικράτειας, συνελήφθη ένας νεαρός ηλικίας 25-30 ετών, μετρίου αναστήματος, μελαχρινός, την ώρα που επιχείρησε να διαρρήξει σπίτι στην πόλη, ενώ - σύμφωνα με πληροφορίες - ο νεαρός είχε συνεργό, ο οποίος αναζητείται.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Καλλικράτειας.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 21:02
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2