Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΕΠΚΑ: εκλογές 2015 Κύριο

IMG_20150623_194728.jpg
 
 Για την ανάδειξη νέου ΔΣ και μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής
 
Εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών  Διοικήσεως του Σωματείου και μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 23 Ιουνίου στα γραφείο του ΚΕΠΚΑ (Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 6 στα Νέα Μουδανιά, παρουσία εκπροσώπου Δικαστικής Αρχής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΕΠΚΑ, "οι προγραμματισμένες εκλογές αποτελούν καταστατικό θεσμό στην λειτουργία του Κέντρου και είναι η κορύφωση της δημοκρατικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέας διοικήσεως.
Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών είναι το μοναδικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια στην Χαλκιδική με έδρα τα Νέα Μουδανιά και εμβέλεια σε όλο το Νομό. 
Η αδιάλειπτη παρουσία του στην κοινωνία του Νομού είναι αναγνωρισμένη από τους Χαλκιδικιώτες που  στην σημερινή πρόσκληση για την ανανέωση των μελών του ΔΣ έδωσαν έμπρακτο το παρόν τους στην όλη διαδικασία. 
Το καταναλωτικό κίνημα αποτελεί το πιο δραστήριο μη κομματικό πολιτικοποιημένο κίνημα στην Ευρώπη και σε όλη την υφήλιο.
Οι Ενώσεις Καταναλωτών αποτελούν κυψέλες συλλογικής δράσης, με  κέντρο τον άνθρωπο και την ανιδιοτελή προστασία του.
Η νέα Διοίκηση που προέκυψε από τις εκλογές δεσμεύεται να υλοποιήσει δράσεις  προς το συμφέρον των κατοίκων του Ν. Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους εμπορικούς φορείς της Χαλκιδικής.
 
Υποψήφια μέλη για την νέα Διοίκηση είναι τα κάτωθι:
Νικόλαος Καραμανλής, Νικόλαος Μανιός, Βασίλειος Καραμανλής,                              
  Γιαλογκολίδης Γεώργιος , Απόστολος Λιανός, Κωνσταντίνος Σαρακατσάνος,   Ζουγλή Αικατερίνη. 
Υποψήφια μέλη για την εξελεγκτική Επιτροπή
Νικούλης Δημήτριος,  Χρήστος Κυραλίδης,  Άννα Κασιφόπουλο".
 
 
IMG_20150623_202452.jpg
 
 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 11:23

Τελευταία άρθρα από τον/την

Halkidikifocus 2014-2020