xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Η Turkish Airlines στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών

turkish airlines 25.6.2015-8

- Ο Γεν. Διευθυντής των Τουρκικών Αερογραμμών στον Δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη

 

Ένα βήμα πριν την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας βρίσκεται ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών με τις Τουρκικές Αερογραμμές (Turkish Airlines), μετά τη σημερινή θερμή και γόνιμη συνάντηση του Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη και του Γενικού Διευθυντή της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη Utku Yasan, στο Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης.

Σε πολύ φιλικό κλίμα, παρουσία του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών Δημήτρη Απατσίδη και της δημοτικού συμβούλου Μαρίας Ροΐδη, ο Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών ενημέρωσε τον κ. Yasan για το προφίλ του Δήμου, την ιστορία του, τους τομείς δραστηριοποίησής του καθώς και για την επιθυμία του για συνεχείς συνεργασίες και καινοτομίες.

Ο Σίμος Δανιηλίδης παρουσίασε αναλυτικά τις μεγάλες εκδηλώσεις-θεσμούς του Δήμου, όπως μεταξύ των άλλων είναι η Βαλκανική Πλατεία και τα Μερκούρεια, για τις οποίες ο κ.Yasan εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δήλωσε ότι βλέπει θετικά τη συνεργασία σε επίπεδο χορηγιών. «Μας τιμάτε με την παρουσία σας και το ενδιαφέρον σας για τον τόπο μας. Χαιρόμαστε που γνωρίσαμε έναν ακόμη φίλο με ανοιχτούς ορίζοντες και σύγχρονη σκέψη, με τον οποίο μπορούμε να αναπτύξουμε μια επωφελή συνεργασία», υπογράμμισε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών.

Από τη μεριά του ο κ. Yasan περιέγραψε το προφίλ και το όραμα των Τουρκικών Αερογραμμών και τη θέλησή τους να προβάλλουν τις ομορφιές της Ελλάδας προσελκύοντας όλο και περισσότερους τουρίστες. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο αριθμός των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας μέσω των Τουρκικών Αερογραμμών τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει σχεδόν τριπλασιαστεί. «Η Θεσσαλονίκη, όπως και οι περιοχές-δήμοι γύρω από αυτήν, παρουσιάζουν έντονο ιστορικό ενδιαφέρον που να αξιοποιηθεί τουριστικά. Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να εργαστούμε πάνω σε καινούριες βάσεις και με καινούρια οράματα και να αξιοποιήσουμε τη ξεχωριστή δυναμική που έχουν και οι δυο πλευρές», ανάφερε ο γενικός διευθυντής των Τουρκικών Αερογραμμών δεσμευόμενος να προωθήσει τη συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης-Συκεών.

επιστροφή στην κορυφή