ΡΟΗ 24/7:

ΠΝΟΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

pnoh

Κάθε μέρα είναι ημέρα κατά των εξαρτήσεων

 

Με δράσεις ουσίας συνεχίζει να απαντά τo Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε.Χ. «ΠΝΟΗ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών, αξιοποιώντας την κάθε ημέρα, γιατί «κάθε μέρα» είναι μέρα κατά των εξαρτήσεων.

 

Συγκεκριμένα :

- Συνδιοργάνωσε και υλοποίησε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής και της Υπευθύνου Σχολικών δραστηριοτήτων, στις 24, 25 και 26 Ιουνίου εκπαιδευτικό βιωματικό σεμινάριο στην Κασσανδρεία με τη συμμετοχή καθηγητών από το ΓΕΛ Κασσάνδρας.

- Συμμετείχε με μέλη της ομάδας στην παρουσίαση - σε τηλεοπτική εκπομπή - της Ομάδας Δικτύωσης των Ψυχοκοινωνικών Δομών του Ν. Χαλκιδικής η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Κέντρου Πρόληψης και λειτουργεί από το 2007 έως σήμερα.

«Εμείς οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης είμαστε παρούσες και παρόντες κάθε μέρα, εκεί που "παίζεται το παιχνίδι", σε συνθήκες πραγματικές, ιδιαίτερα σκληρές. Αγγίζουμε στον ανθρώπινο πόνο αλλά και την ελπίδα με αποφασιστικότητα, φτιάχνοντας σχέσεις με τους ανθρώπους. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε, παλεύοντας ενάντια στην υποκρισία και τις ευκολίες», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2