ΡΟΗ 24/7:

Facebook Messenger: Δεν απαιτεί εγγραφή στο Facebook πλέον για τη χρήση του Κύριο

41431 1435301434-full

Το Facebook σας αποδεσμεύει από το να δημιουργήσετε προφίλ χρήστη στο κοινωνικό του δίκτυο ή να καταχωρήσετε ένα ενεργό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να κάνετε χρήση του Messenger. Τώρα και για όσους δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία Messenger δίνοντας απλώς ένα όνομα και έναν αριθμό τηλεφώνου. Μερικές χώρες όπου λειτουργεί αυτό το νέο «πρόγραμμα» είναι οι ΗΠΑ, Καναδάς, Περού και Βενεζουέλα και μάλιστα ο χρήστης μπορεί να ορίσει μία φωτογραφία για να εμφανίζεται στις επαφές με τις οποίες συνομιλεί και να πραγματοποιήσει τον συγχρονισμό αυτών με τον τηλεφωνικό του κατάλογο. 

Η εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα χρήσης του Messenger χωρίς λογαριασμό στο Facebook είναι διαθέσιμη και για iOS και για Android συσκευές και περιμένουμε να φτάσει αργότερα και σε άλλα γεωγραφικά μέρη. 

Οι χρήστες του Messenger έχουν φτάσει πλέον τα 700 εκατομμύρια τον μήνα, περίπου το 50% των μηνιαίων χρηστών του κοινωνικού δικτύου. Σε αυτό το νούμερο έχει παίξει μεγάλο ρόλο και η κατάργηση των μηνυμάτων από την mobile εφαρμογή Facebook, και η ώθηση των χρηστών να κατεβάσουν το Messenger. Πλέον, αναμένεται να αποκτήσει ακόμα περισσότερους χρήστες, καθώς θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή και όσοι δεν έχουν λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. 

Η κίνηση του Faceboook παρουσιάζει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και μένει να δούμε τα αποτελέσματα της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται μεγάλη στροφή των χρηστών στις IM εφαρμογές. Έτσι υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των διαφόρων εφαρμογών, όπως Viber, Skype, WhatsApp κλπ. 

Αν δεν είστε χρήστης Facebook, θα σκεφτείτε την χρήση του Messenger ως εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων; 

πηγή:myphone.gr

επιστροφή στην κορυφή