ΡΟΗ 24/7:

Μόνο μετρητά δέχεται πλέον η Ryanair από Έλληνες

ryanair

- Κανονικά οι on line συναλλαγές με ξένους πολίτες


Μόνο μετρητά θα δέχεται πλέον η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, σταματώντας να δέχεται on line κρατήσεις από όσους επιβάτες έχουν πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες ελληνικών τραπεζών, λόγω των πρόσφατων εξελήξεων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ryanair το μεσημέρι της Τρίτης οι ξένοι πολίτες δεν επηρεάζονται και μπορούν να αγοράζουν το εισιτήριό τους διαδικτυακά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ryanair:

«H Ryanair, επιβεβαίωσε σήμερα, (30 Ιουνίου) πως οι Έλληνες πολίτες θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια στα Ελληνικά αεροδρόμια, χρησιμοποιώντας μετρητά. Οι πελάτες με Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς αντιμετωπίζουν υψηλά ποσοστά απόρριψης των πιστωτικών/ χρεωστικών καρτών τους για οποιαδήποτε αγορά μέσω του Ryanair.com, λόγο των πρόσφατων capital controls που έχουνε επιβληθεί από την κυβέρνηση. Η Ryanair δίνει πλέον την δυνατότητα στους Έλληνες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, να αγοράζουνε τα εισιτήριά τους με μετρητά στα εκδοτήρια της Ryanair στα αεροδρόμια. Οι ξένοι πολίτες δεν επηρεάζονται από τα capital controls τα οποία έχουνε επιβληθεί στους Έλληνες πολίτες και μπορούνε να αγοράσουν τα εισιτήριά τους στο Ryanair.com χωρίς κανέναν περιορισμό. Η Ryanair θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση στην Ελλάδα και να ενημερώνει όλους τους επηρεασμένους πελάτες και κατοίκους Ελλάδας για τυχόν αλλαγές».

επιστροφή στην κορυφή