ΡΟΗ 24/7:

Π.Ψωμιάδης : «Η μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης κατέστρεψε τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

psomiadis

- Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Ψωμιάδης

 

Αγωνία και προβληματισμό για την τύχη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που παλεύουν να κρατηθούν και τελικά καταλήγουν στο λουκέτο, εκφράζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό" Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ταυτόχρονα ο κ. Ψωμιάδης καυτηριάζει την μονομερή «στοργική» στάση της κυβέρνησης έναντι των Τραπεζών και δηλώνει:

«Το θέμα της επιβίωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι ένα θέμα-πληγή για την σημερινή τραγική οικονομική πραγματικότητα. Η μία μετά την άλλη κλείνουν, αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και ο τραπεζικός κλάδος που ανέκτησε την δύναμη του, αρνείται τώρα να χορηγήσει νέα δάνεια. Ωστόσο από ό,τι φαίνεται, ούτε κάποιο δάνειο βοηθά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εφόσον στην άκρη του δρόμου περιμένει η εφορία απειλώντας με πρόστιμα. Όλο αυτό το χάος είναι το αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης, εξαιτίας της οποίας οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οδηγήθηκαν στην καταστροφή. Οι Τράπεζες σώθηκαν με την ανακεφαλαιοποίηση και οι μικρομεσαίοι αφέθηκαν στην τύχη τους. Έτσι έσωσε την Ελλάδα ο κ. Σαμαράς; Ως πότε αυτή η κυβέρνηση θα στρέφει στο λαό τα νώτα της;», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης ο οποίος θα μιλήσει στην κεντρική εκδήλωση του κόμματος με θέμα «Ευρωεκλογές 2014» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πρόεδρος της ¨Ένωσης για την «Πατρίδα και το Λαό» Βύρωνας Πολύδωρας, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν εκτός από τον κ.Ψωμιάδη οι κ.κ. Χρήστος Ζώης και Νίκος Νικολόπουλος.

επιστροφή στην κορυφή