Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 615
ΡΟΗ 24/7:

ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός ο Μουσίν αλ Φαντλί, ανώτερο στέλεχος της αλ Κάιντα

7457A8BD7DDFC3B37F37DF78B4C03154

Ένα ανώτερο στέλεχος της αλ Κάιντα και αρχηγός της ομάδας «Χορασάν» σκοτώθηκε από αεροπορικό πλήγμα των ΗΠΑ, καθώς ταξίδευε οδικώς κοντά στην Σαρμάντα στη Συρία στις 8 Ιουλίου, ανέφερε το Πεντάγωνο.

Διαβάστε περισσότερα...

Χάκερ απειλούν να βγάλουν στη φόρα τις απιστίες εκατομμυρίων συζύγων

ashley

Η ομάδα χάκερ έκλεψε τα στοιχεία 37 εκατομμυρίων παντρεμένων που αναζητούσαν ερωτικούς συντρόφους μέσα από γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών και απειλούν να δημοσιοποιήσουν γυμνές φωτογραφίες και άλλα προσωπικά τους δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα...

Συμπληρώνονται 41 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

cyprusmnimeio

Συμπληρώνονται σήμερα 41 χρόνια από την τουρκική εισβολή τον Ιούλιο του 1974. Μνημόσυνο για τους πεσόντες και εκδηλώσεις στο νησί

Διαβάστε περισσότερα...

Εσύ ποιο μέτρο λιτότητας θέλεις; Η Άνγκελα Μέρκελ στο ανακοινώνει με ένα κλικ

 

Random_Austerity_Meausure_Generator_Safari_Today_at_09.10.18.png

 

 

Αν ένας πολιτικός στην Ευρώπη είναι φανατικός υπέρμαχος της λιτότητας, αυτή είναι φυσικά η Άνγκελα Μέρκελ. Την υπερασπίστηκε με πάθος όλα αυτά τα χρόνια και έχει καταφέρει να βυθίσει σε αυτή ολόκληρο τον ευρωπαϊκό νότο, ενώ τα υφεσιακά μέτρα λιτότητας α λα γερμανικά, εξαπλώνονται με ταχύτητα πανούκλας... ε, με συγχωρείτε, πακέτου στήριξης που φτάνουν ακόμη και στα όρια του Παρισιού.
Σε αυτό το κλίμα της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και ισότητας, δημιουργήθηκε ένα χιουμοριστικό portal "random-austerity-measure-generator" το οποίο κάνει το εξής απλό. Με ένα κουμπί δίνει το μέτρο λιτότητας της ημέρας που ταιριάζει σε κάθε λαό. Για παράδειγμα, "Οι Πορτογάλοι πρέπει να αντικαταστήσουν όλα τους τα φυτά, με κάκτους προκειμένου να εξοικονομήσουν νερό" ή "Οι Πορτογάλοι πρέπει να αντικαταστήσουν το φαγητό με καφέ, για να κάνουν οικονομία, αλλά και να είναι σε εγρήγορση ώστε να δουλεύουν περισσότερο". Κι ακόμη, "Η Ισπανία πρέπει να αγοράσει 210779 Audi τις επόμενες τρεις ημέρες" ή "Κάτι κακό πρέπει να συμβεί στο ούζο, τις επόμενες δύο ώρες". Άλλα περιλαμβάνουν και πολιτικούς, όπως το "Ο Βαρουφάκης είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει σε αγώνα δρόμου με τον Β. Σόιμπλε και να χάσει 47 φορές".
Ιδιαίτερα σαρκαστική και χιουμοριστική και η μπάρα download του επόμενου μέτρου λιτότητας που όσο "γεμίζει" γράφει "προσποιούμενη ότι ενδιαφέρομαι", "κλείνοντας τις τράπεζες", "παίζοντας πόκερ με πρωθυπουργούς" κτλ. Πάντως στο τέλος της σελίδας υπάρχει η υποσημείωση "H σελίδα είναι χιουμοριστική. Βοηθήστε τους Έλληνες να ξεπεράσουν την κρίση, απολαμβάνοντας ένα ωραίο καφέ στα ελληνικά νησιά".
Μπείτε στην έξυπνη σελίδα και βρείτε ποιο μέτρο πρέπει να εφαρμόσετε


Δείτε εδώ

www.news247.gr

  • Κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ
  • Γράφτηκε από
Διαβάστε περισσότερα...

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε ναυτική βάση

hpa nautiki vasi

- Πληροφορίες για πολλούς τραυματίες

Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί η Μέρκελ είναι... κολλημένη με τον Σόιμπλε

merkel soimple

Έχουν ειπωθεί πολλά για την σχέση τους και την συνεργασία τους

Διαβάστε περισσότερα...

Πούτιν: Έτοιμη το 2016 για χρηματοδότηση προγραμμάτων η τράπεζα των BRICS

poutin portraito2

Η νέα τράπεζα θα έχει αρχικό κεφάλαιο 50 δισεκ. δολαρίων

Διαβάστε περισσότερα...

«Ποτέ χωρίς την Ελλάδα» δηλώνει το εξώφυλλο του L' Observateur

l observer el

Το γαλλικό περιοδικό παίρνει ξεκάθαρη θέση δείχνοντας με το εξώφυλλό του ότι η Ελλάδα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης

Διαβάστε περισσότερα...

Σε 7.800 απολύσεις μέχρι το τέλος του 2015 προχωρά η Microsoft

430A88426BF6EBBF18A18152B31489D2

Επιβεβαιώθηκε στις 8 Ιουλίου η απόλυση 7.800 υπαλλήλων της Microsoft, κυρίως από τον τομέα κινητών τηλεφώνων.

Διαβάστε περισσότερα...

ΗΠΑ: «Γεωπολιτικό λάθος» η οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας

liu

Ο Aμερικανός Yπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου συνέστησε για πρώτη φορά στην Ευρώπη να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του μη βιώσιμου ελληνικού χρέους

Διαβάστε περισσότερα...

Η μικρή πριγκίπισσα Charlotte βαπτίστηκε και ντύθηκε καλύτερα από εμάς

n-PRINCESS-CHARLOTTE-large570

Με τις πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας να τρέχουν και τα δεδομένα να αλλάζουν από μέρα σε μέρα, παραλείψαμε να ασχοληθούμε με το κοσμικό γεγονός της εβδομάδας που έγινε είδηση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως: τη βάφτιση της κόρης της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, Charlotte.

Διαβάστε περισσότερα...

Το cyber-bullying αδίκημα στην Νέα Ζηλανδία

EE425282CDF1B0E3193BF5129C253A47

 

Στην μακρινή Νέα Ζηλανδία ψηφίστηκε νομοσχέδιο που θέτει όρια στις αναρτήσεις στο Διαδίκτυο -η διάκριση ξεκινά από εκείνα που μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνα για την πρόκληση «συναισθηματικής διαταραχής» και φτάνει έως αυτά που υποκινούν σε αυτοκτονία (και στην φυλακή για τρία χρόνια).

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS