Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 615
ΡΟΗ 24/7:

ΚΟΣΜΟΣ

Business Insider: Αυτές είναι 10 χώρες με το περισσότερο χρυσάφι στα χρηματοκιβώτιά τους [λίστα]

gold660 0

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τον κινηματογραφικό Χρυσοδάχτυλο απέναντι στον Τζέιμς Μποντ, αλλά για χώρες που κατέχουν τη μερίδα του λέοντος του χρυσαφιού που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα...

Κίεβο: "Ρουκέτες χτύπησαν κομβόι προσφύγων – Δεκάδες οι νεκροί"

UKRAINE REF 551 355

Δεκάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν όταν μια οχηματοπομπή που αποτελείτο από λεωφορεία με πρόσφυγες χτυπήθηκε από ρουκέτες στην πόλη Λουγκάνσκ δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κιέβου.

Διαβάστε περισσότερα...

Έρευνα: Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους απατούν οι γυναίκες

gynaikeia-apistia-620x320

Ο Έρικ Άντερσον, επιστημονικός υπεύθυνος της ιστοσελίδας γνωριμιών AshleyMadison.com και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ στο Ηνωμένο Βασίλειο, υποστηρίζει πως ανακάλυψε – επιτέλους – τι είναι αυτό που ωθεί τις γυναίκες να απατήσουν το σύντροφό τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα ένταση στα σύνορα Ουκρανίας - Ρωσίας

komvoi

Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι εξουδετέρωσαν ρωσικό εξοπλισμό που πέρασε τα σύνορα τη νύχτα - Ότι επιτέθηκαν στο κονβόι με την ανθρωπιστική βοήθεια τους κατηγορούν οι Ρώσοι

Διαβάστε περισσότερα...

O Robin Williams έπασχε από πάρκινσον

robin wiliams

Την αποκάλυψη έκανε η σύζυγός του Susan Schneider που ξεκαθάρισε ότι ο διάσημος ηθοποιός ήταν «καθαρός» από καταχρήσεις

Διαβάστε περισσότερα...

Πούτιν: Πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες επιθυμούν τη λήξη του εμπάργκο

poutin portraito

«Βλάπτει τη συνεργασία ανάμεσα στις χώρες», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ρωσίας

Διαβάστε περισσότερα...

Ελβετία: Εφιάλτης από εκτροχιασμό τρένου

elvetia treno1

Ίλιγγο προκαλούν οι εικόνες από βαγόνια που «κρέμονται» στο κενό - «Σοβαρή» κρίνεται η κατάσταση σύμφωνα με τις τοπικές αρχές

Διαβάστε περισσότερα...

Διασώθηκαν οι 9 Τούρκοι ανθρακωρύχοι που ήταν παγιδευμένοι για ώρες

tourkia diaswsh

Εννέα ανθρακωρύχοι διασώθηκαν, αφού παρέμειναν για αρκετές ώρες παγιδευμένοι σε μια στοά στο ορυχείο, όπου δούλευαν στην πόλη Ζονγκουλντάκ, στις ακτές της Τουρκίας στη Μαύρη Θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα...

Τουρκία: Εννιά άτομα παγιδεύτηκαν μετά την κατάρρευση ορυχείου

oruxeio tourkia

Κατέρρευσε ορυχείο στην βόρεια Τουρκία, εννιά άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί

Διαβάστε περισσότερα...

Σοκ στον παγκόσμιο κινηματογράφο αυτοκτόνησε o Robin Williams

 

robinwilliamsdeath.jpg

Νεκρός εντοπίστηκε ο διάσημος ηθοποιός, Ρόμπιν Ουίλιαμς με την αστυνομία να εκτιμά από τις πρώτες ενδείξεις ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο διάσημος κωμικός που ήταν 63 ετών και θεωρείτο ως ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια.

 

Αν και τα αίτια του θανάτου του διάσημου ηθοποιού είναι ακόμη υπό έρευνα, οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες θεωρούν ότι ο ηθοποιός πέθανε από ασφυξία απόρροια αυτοκτονίας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο ηθοποιός που ζούσε με τη σύζυγό του στη βόρεια Καλιφόρνια κηρύχθηκε νεκρός στις 12:02 τοπική ώρα και ότι η πιθανή αιτία του θανάτου ήταν ασφυξία εξ αιτίας αυτοκτονίας.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος έχει δώσει προσωπική μάχη με τον εθισμό κατά το παρελθόν είχε εισαχθεί παλαιότερα σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα.

 

O Ρόμπιν Ουίλιαμς που είχε κερδίσει το Όσκαρ για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στο "Good Will Hunting", έπασχε από κατάθλιψη κάτι που επιβεβαίωσε και ο προσωπικός βιογράφος του.

Η οικογένεια του ηθοποιού, ζήτησε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν τη μνήμη του, αλλά και την ιδιωτική τους ζωή σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

"Αυτό το πρωί, έχασα τον σύζυγό μου και καλύτερό μου φίλο και ο κόσμος έχασε έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες και έναν από τους ωραιότερους ανθρώπους. Είμαι συντετριμμένη. Εκ μέρους της οικογένειας του Ρόμπιν, ζητάμε να σεβαστείτει την ιδιωτική μας ζωή, αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ελπίζουμε ότι θα δώσετε έμφαση όχι στον θάνατό του, αλλά στις αμέτρητες στιγμές γέλιου και χαράς που πρόσφερε σε εκατομμύρια ανθρώπους", αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η σύζυγός του, Σούζαν Σνάιντερ.

 

Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς είχε πάνω από τρεις δεκαετίες σπουδαία κινηματογραφική καριέρα και είχε γίνει διεθνώς γνωστός για το ρόλο του ως Μπάρι Λέβινσον στο αντιπολεμικό έπος "Good Morning Vietnam" το 1987.

O μεγάλος κωμικός είχε δικαίως κατακτήσει το κοινό σε όλο τον κόσμο, με μεγάλες ερμηνείες όπως ο ρόλος του δασκάλου στον "Κύκλο των Χαμένων Ποιητών".

 

Ο Ουίλιαμς, πρόσφατα είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά του CBS "The Crazy Ones", η οποία διακόπηκε μετά από μια σεζόν, ενώ ετοίμαζε και τη συνέχεια της ταινίας "Mrs. Doubtfire". Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε κάθε φίλο του καλού σινεμά.

Το τελευταίο Tweet του Ρόμπιν Ουίλιαμς την 1η Αυγούστου για τα γενέθλια της κόρης του. Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν γνωστός λάτρης των video games και είχε ονομάσει την κόρη του Zelda, από το γνωστό παιχνίδι 

ΑΠΟ:news247.gr

  • Κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ
  • Γράφτηκε από
Διαβάστε περισσότερα...

Βροχή Περσείδων και στο doodle της google

peftasteria

Περσείδες και βροχή από πεφταστέρια και στο doodle της Google

Διαβάστε περισσότερα...

"Νέα εποχή" για την Τουρκία υπόσχεται ο Πρόεδρος Ερντογάν

ertogan

Την έναρξη μίας «νέας εποχής» στην Τουρκία προανήγγειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία του μετά την νίκη ήδη από τον πρώτο γύρο στις πρώτες κάλπες που στήθηκαν στη χώρα για την προεδρία.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS