ΡΟΗ 24/7:

ΚΟΣΜΟΣ

Το Λονδίνο γεμίζει τα ΑΤΜ - Φοβούνται απόσχιση της Σκωτίας

skotia anex

Αποκλειστικές πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας «Independent»

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ το παλάτι του Μπάκινγχαμ: Δραματικές ώρες για τον πρίγκιπα Χάρι...

xari

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το παλάτι του Μπάκινγχαμ, εδώ και λίγες ώρες, τις εξελίξεις στην υγεία του ακολούθου του πρίγκιπα Χάρι μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την ώρα που αυτοκινητοπομπή οδηγούσε τον τέταρτο κατά σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου σε ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, το Invictus Games στο οποίο συμμετέχουν αθλητές με ειδικές ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα...

Ενας αναποφάσιστος λαός: Το ένα τρίτο των Σουηδών δεν ξέρει τι θα ψηφίσει 3 ημέρες πριν τις εκλογές

sweden-ekloges-660


Λίγα μόλις 24ωρα πριν από τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στη Σουηδία, το ένα τρίτο των ψηφοφόρων παραμένει αναποφάσιστο, καταδεικνύει μία δημοσκόπηση σήμερα. Περίπου 7,3 εκατομμύρια Σουηδοί έχουν δικαίωμα ψήφου την Κυριακή.

Διαβάστε περισσότερα...

Συγκίνηση στην τελετή για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου

epetios obama1

Εκδηλώσεις μνήμης στις ΗΠΑ

Διαβάστε περισσότερα...

«Τρόμος» ή «Έρεβος»; Ποιο είναι το πλοίο-φάντασμα που βρέθηκε 160 χρόνια μετά την εξαφάνισή του;

erevos

Τα δύο βρετανικά εξερευνητικά πλοία είχαν χαθεί σε εξερευνητική αποστολή όταν ο σερ Τζον Φράνκλιν με 129 άνδρες προσπαθούσε να χαράξει το Βορειοδυτικό Πέρασμα της καναδικής Αρκτικής

Διαβάστε περισσότερα...

Μαργαρίτης Σχοινάς: Ο Θεσσαλονικιός που αναλαμβάνει εκπρόσωπος της Κομισιόν

sxinas

Ο στενός φίλος του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και θερμός υποστηρικτής των ελληνικών θέσεων στις Βρυξέλλες σε ρόλο-«κλειδί» στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα...

Σκωτία: 50-50 η απόσχιση από το Ηνωμένο Βασίλειο

skotia

Νέο γκάλοπ προκαλεί... πανικό στο Λονδίνο - Αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Βρετανία μπορεί να προκαλέσει το «ναι» των Σκωτσέζων στην ανεξαρτητοποίηση

Διαβάστε περισσότερα...

Τριερβελέρ - Ολάντ: Το δράμα της τελευταίας νύχτας μαζί

oland trav

Κάθε λέξη της ανακοίνωσης του χωρισμού μας ήταν μαχαιριά, λέει η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, που κάθε σελίδα του βιβλίου της είναι μια μαχαιριά στον Γάλλο πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα...

Εύθραυστη η εκεχειρία στην Ουκρανία, εκρήξεις τη νύχτα στη Μαριούπολη

ukraine 15

Οι ουκρανικές κυβερνητικές δυνάμεις δέχτηκαν παρατεταμένα πυρά πυροβολικού αργά το βράδυ του Σαββάτου κοντά στο στρατηγικής σημασίας λιμάνι της Μαριούπολης στην Αζοφική Θάλασσα της ανατολικής Ουκρανίας, στην πρώτη σοβαρή παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός που τέθηκε σε ισχύ περίπου πριν από 30 ώρες.

Διαβάστε περισσότερα...

Ομπάμα: Δεν μας τρομοκρατούν οι αποκεφαλισμοί

obama

Αναφερόμενος στον αποκεφαλισμό του αμερικανού δημοσιογράφου Στίβεν Σότλοφ από τζιχαντιστές, ο Ομπάμα τόνισε ότι οι ΗΠΑ δεν θα αφεθούν στους εκφοβισμούς του Ισλαμικού Κράτους και ότι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη σε αυτή την «φοβερή πράξη βίας και βαρβαρότητας».

Διαβάστε περισσότερα...

Είδαν ξαφνικά τον καρχαρία πίσω τους! Απίστευτο video

shark 479 355

"Τρέξτε, τρέξτε!" αρχίζουν ξαφνικά να φωνάζουν δυο άνδρες. Απευθύνονται σε ένα ζευγάρι τουριστών που βρίσκονταν ακόμη μέσα στη θάλασσα αλλά δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι πίσω τους βρίσκοταν ένας τεράστιος καρχαρίας που κολυμπούσε προς το μέρος τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Έκρυψε 30 ράβδους χρυσού στην παραλία (βίντεο)

folkostone-1-630x400

Πρόκειται για το καλλιτεχνικό εγχείρημα που ακόμη και όσοι δεν συμπαθούν ιδιαίτερα την σύγχρονη τέχνη σίγουρα θα την αγαπήσουν.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS