ΡΟΗ 24/7:

TECHNOLOGY

Πώς να στείλετε μηνύματα που αυτοκαταστρέφονται στο Facebook [εικόνες]

opt fbmessenger-830x400

Σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους πιο... μυστικοπαθείς χρήστες του, το Facebook δημιούργησε ένα πληκτρολόγιο ικανό να γράψει μηνύματα που αυτοκαταστρέφονται.

Θέλετε οι συνομιλίες σας στο γνωστό μέσο δικτύωσης να μείνουν αποκλειστικά για εσάς και για το άτομο που μιλάτε; Εχετε ανάμεσα στο chat σας μυστικά που θα επιθυμούσατε να μείνουν για πάντα κρυφά; Το Facebook μόλις σας έδωσε την λύση.

Το νέο πληκτρολόγιο ονομάζεται Kaboom και δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να γράψουν μηνύματα με... ημερομηνία λήξης. Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να στείλει ένα «κρυφό» μήνυμα είναι, αφού κατεβάσει την εφαρμογή, να το πληκτρολογήσει, να επιλέξει το Kaboom Keyboard, από τις επιλογές του Facebook και να ορίσει την διάρκεια ζωής του.

screenshot-2016-03-24-13.58.17


Σύμφωνα με το Facebook, ακόμα και οι εργαζόμενοι της εταιρίας δεν θα μπορούν να δουν τα μηνύματα. Φυσικά, αν ένα άτομο θελήσει, τότε μπορεί απλώς να πάρει φωτογραφία το μήνυμα και να... σπάσει την νέα εφαρμογή.

kaboom-930x606

iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα...

ΗΠΑ: Ταχυδρομικές αποστολές με drones

drone 627858638

Ένα πλήρως αυτόνομο, μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (Unmanned Aerial Vehicle, UAV) ολοκλήρωσε επιτυχώς την πρώτη παράδοση ενός πακέτου σε αστικό περιβάλλον στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ανακοίνωσε η εταιρεία που το διαχειρίζεται, η Flirtey.

Διαβάστε περισσότερα...

Σάλος με την Apple -H ενημέρωση που κλειδώνει κινητά και τάμπλετ

iphone 5s 708

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατόχους των iPhone και iPad ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple και εξαιτίας του οποίου τα κινητά και τα τάμπλετ των χρηστών κλειδώνονται.

Διαβάστε περισσότερα...

Boom, το αεροσκάφος που θα κάνει την πτήση Νέα Υόρκη-Λονδίνο σε 3,5 ώρες

boom

Τα δύο πρώτα deals θα αποφέρουν πάνω από 5 δισ. δολάρια στην εταιρεία κατασκευής - Θα πετάει στα 60.000 πόδια

Διαβάστε περισσότερα...

Η νανοτεχνολογία βάζει τέλος στα πλυντήρια – Τα νέα ρούχα θα καθαρίζονται μόνα τους

3 385

Το πλύσιμο ρούχων αποτελεί μια από τις βασικές συνήθειες της καθημερινότητας μας. Οι επιστήμονες όμως, βρήκαν έναν τρόπο ώστε να... καταργήσουν τα πλυντήρια.

Διαβάστε περισσότερα...

Πόσο μεγάλο είναι το Ιντερνετ -Πόσες ιστοσελίδες υπάρχουν, πόσο χαρτί θα χρειαζόταν για να εκτυπωθεί

internet-708 0

 

Το Ίντερνετ διαρκώς μεγαλώνει. Αλλά πόσο μεγάλο είναι τελικά σήμερα; Απάντηση γρήγορη και ακριβής είναι αδύνατο να δοθεί, αν μη τι άλλο επειδή κάτω από το ορατό Ίντερνετ, κρύβεται ένας τεράστιος διαδικτυακός «υπόκοσμος», το «βαθύ» ή «σκοτεινό» διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα νέα, μικρότερα, iPhone και iPad που παρουσίασε η Apple [εικόνες]

apple.21.3.708

Νέo τηλέφωνo, με μικρότερη οθόνη, παρουσίασε η Apple τη Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί οι ξενοδόχοι πρέπει να παραμείνουν στην κορυφή της τεχνολογίας

hotel

Facebook και το Skype, βρίσκονται στο επίκεντρο των νέων τάσεων της τεχνολογίας και εμπειρίας χρήστη από τις οποίες τα σύγχρονα ξενοδοχεία θα μπορούσαν να έχουν οφέλη

Διαβάστε περισσότερα...

Έπαθε καρδιακή προσβολή και τον έσωσε το... Apple Watch

apple

«Κανονικά έχω βραδυκαρδία καθώς έχω περίπου 50 σφυγμούς το λεπτό. Όμως εκείνη τη στιγμή το ρολόι έδειξε ότι οι σφυγμοί μου ήταν 210» περιέγραψε ο 62χρονος οικοδόμος

Διαβάστε περισσότερα...

Ψηφιοποιούνται ακόμη περισσότερες ελληνικές τοποθεσίες από τη Google μέσω του Street View

streetview

Η Google «ψηφιοποιεί» περισσότερες Ελληνικές τοποθεσίες για να βοηθήσει ταξιδιώτες που προγραμματίζουν τις επόμενες διακοπές τους, στηρίζοντας έτσι τον τουριστικό κλάδο στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα...

Για κακόβουλο λογισμικό τύπου "Crypto–Malware" προειδοποιεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

diadiktuo apath

- Στόχος μέσω του λογισμικού είναι η καταβολή χρηματικών ποσών ως «λύτρα», προκειμένου να ξεκλειδωθούν – αποκρυπτογραφηθούν τα ψηφιακά αρχεία και δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη και έχουν μολυνθεί από τον ιό - Το κακόβουλο λογισμικό που ονομάζεται «Locky», δύναται να επηρεάσει όλες τις εκδόσεις λειτουργικού συστήματος και εξαπλώνεται, κυρίως, μέσω μολυσμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διαβάστε περισσότερα...

Ο υπολογιστής της Google νίκησε παγκόσμιο πρωταθλητή γνωστού παιχνιδιού

goo

Ο AlphaGo, που κατασκευάσθηκε από τη θυγατρική της Google DeepMind, έγινε τον Οκτώβριο το πρώτο πρόγραμμα υπολογιστή που νίκησε άνθρωπο στο αρχαίο ασιατικό αυτό παιγνίδι στρατηγικής

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS