ΡΟΗ 24/7:

ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ

Στριφτή πίτα με τυρί και μυρωδικά

striftopita

Περιμένεις κόσμο στο σπίτι και έχεις χρόνο να φτιάξεις κάτι, ίσα ίσα για να συνοδεύσεις τον καφέ ή την μπύρα που θα προσφέρεις.  Τι πιο λαχταριστό από μια πίτα από τα ίδια σου τα χέρια; Πάμε να δούμε μια απλή, αλλά πολύ πετυχημένη συνταγή...

  • Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
  • Γράφτηκε από Αγιαννίδου Αθηνά
Διαβάστε περισσότερα...

Είδη Μπεσαμέλ

bechamel
Η μπεσαμέλ λίγο πολύ μπαίνει συχνά στο τραπέζι μας. Είναι αυτή η λαχταριστή κρέμα που κάνει παστίτσιο, τα μακαρόνια με τον κιμά, μουσακά το τύπου ραγού λαχανικών και κιμά. Οι νοικοκυρές βέβαια διαφωνούν στον τρόπο παρασκευής της.... Πάμε να δούμε λοιπόν
τι έχει να μας πει η επιστήμη της μαγειρικής τέχνης.....

  • Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
  • Γράφτηκε από Κική Δημαρόγλου
Διαβάστε περισσότερα...

Γαστρονομία στην Αρχαία Ελλάδα

arxell1

Για τους Αρχαίους Έλληνες η ώρα του φαγητού αποτελούσε ευκαιρία για να προσφέρουν τροφή όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο πνεύμα.

  • Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
  • Γράφτηκε από Κική Δημαρόγλου
Διαβάστε περισσότερα...

Μιδοπίλαφο

mudopilafo-1

Ένα ορεκτικό που μπορεί να σταθεί και ως κυρίως πιάτο ειδικά τις μέρες της Σαρακοστής. Συνοδεύει άριστα το τσίπουρο αλλά και το λευκό κρασί μας...

  • Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
  • Γράφτηκε από Κική Δημαρόγλου
Διαβάστε περισσότερα...

ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

boulitses me laxanika

  • Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
  • Γράφτηκε από Αγιαννίδου Αθηνά
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS