ΡΟΗ 24/7:

ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς θα ενυδατώσετε το δέρμα σας

59828

Καταπολέμησε τη λιπαρότητα, μείωσε δραστικά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και φώτισε το δέρμα σου.
Βρες, λοιπόν, τη σύνθεση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και βάλε μπρος στη δική σου ιεροτελεστία φροντίδας!

Διαβάστε περισσότερα...

Τελικά ένα ποτηράκι πριν το φαγητό όντως ανοίγει την όρεξη

10D873FEFA0611F84F87C1EDC8EBACEC

Ένα ποτό πριν το φαγητό λένε ότι ανοίγει την όρεξη. Και τώρα ομάδα αμερικανών επιστημόνων επιβεβαιώνει ότι η κατανάλωση αλκοόλ πριν το φαγητό μπορεί όντως να κάνει ορισμένα άτομα να παχύνουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Πες μου πόσων χρονών είσαι να σου πω τι να τρως

22177926 shutterstock 119481505.limghandler

Στα διαφορετικά στάδια της ζωής μας -που αλλάζουν χονδρικά κάθε φορά που αλλάζουμε δεκαετία- το σώμα μας και γενικότερα ο οργανισμός μας έχει διαφορετικές προκλήσεις να αντιμετωπίσει: Στα 20 πρέπει να χτίσουμε γερό σκελετό, στα 30 να κάνουμε παιδιά, στα 40 να προετοιμαστούμε για την αλλαγή ρίχνοντας το βάρος στην αντιγήρανση και στα 50 να θωρακιστούμε ώστε να προλάβουμε ασθένειες που θα βάλουν σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τη ζωή μας. Έτσι, θέτουμε κάθε φορά διαφορετικούς στόχους, τους οποίους μπορούμε να πετύχουμε και με τη βοήθεια της διατροφής μας. Οι ειδικοί μάς υποδεικνύουν ανάλογα με την ηλικία μας συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά.

Διαβάστε περισσότερα...

Aλόη: Το απόλυτο φυτό της υγείας και της ομορφιάς!

22501301 advertorial aloegel.limghandler

Η φύση κατέχει τη δύναμη, έχει τη γνώση και προσφέρει τη λύση σε πολλές πτυχές της ζωής μας. Συχνά αναζητούμε πολύπλοκους τρόπους, φαρμακευτικές ουσίες ή επεμβατικές μεθόδους για να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα, η απάντηση όμως τις περισσότερες φορές βρίσκεται κάπου στη φύση, σε ένα φυτό, σε ένα βότανο, σε μια φυσική ουσία. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η αλόη, το φυτό της υγείας και της ομορφιάς!

Διαβάστε περισσότερα...

Τι να κάνετε όταν το παιδάκι σας έχει πυρετό

41164

Ο πυρετός είναι η φυσιολογική αμυντική απόκριση του σώματος σε κάποιον ενοχλητικό παράγοντα. Ο παράγοντάς αυτός είναι συνήθως κάποιος ιός ή μικρόβιο που εισέρχεται στο αίμα.

Διαβάστε περισσότερα...

20 υγιεινά τρόφιμα που μπορούν να σου χαλάσουν τη δίαιτα

1660926

Για να μην παρεξηγηθώ αυτά τα τρόφιμα είναι πολύ ωφέλιμα αλλά έχουν αρκετές θερμίδες και μπορεί να κάνουν ζημιά σε μεγάλες ποσότητες όταν κάποιος προσπαθεί να χάσει κιλά!

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες παγίδες μικροβίων στο σπίτι!

1771016

Όταν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι είστε πολύ προσεκτικές και καθαρίζετε συνέχεια τα δωμάτια, τις διάφορες επιφάνειες προκειμένου να απομακρύνετε τα μικρόβια μέσα από το σπίτι σας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελάχιστες οι πιθανότητες επίτευξης υγιούς βάρους για τους παχύσαρκους

F268F5862DB4B138425F0FF249D439EC

Αν και η απώλεια βάρους θεωρείται ο βασικός στόχος υγείας για τα παχύσαρκα άτομα, δυστυχώς στην πραγματικότητα ελάχιστη καταφέρουν να πετύχουν ένα φυσιολογικό βάρος ή να μην ξαναπάρουν τα κιλά που έχασαν.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ήλιος ενισχύει τη γονιμότητα γυναικών και ανδρών

9ADF217ACE84A6B8649217476F43764A

Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητες μιας γυναίκας να μείνει έγκυος, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασαν Βέλγοι ερευνητές στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα...

Σταδιακή η ανάπτυξη της ερωτικής έλξης μεταξύ δύο ατόμων

AA2B5EFB1334DB3EB8EA5E2A43DB54E9

Μπορεί ο έρωτας με την πρώτη ματιά να είναι γεγονός για κάποια ζευγάρια, ωστόσο αμερικανοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι η πραγματική έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων είναι κάτι που δημιουργείται σταδιακά, καθώς ο χρόνος επιτρέπει να αναδειχθούν τα εσωτερικά χαρίσματα του καθενός.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο χυμός γκρέιπφρουτ μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου

0F6F31B371411C550E33CCD643518360

Ένα ποτήρι χυμού γκρέιπφρουτ καθημερινά μπορεί να διατηρεί σε καλή κατάσταση τα αιμοφόρα αγγεία και να συμβάλλει στην προστασία του οργανισμού από την καρδιακή νόσο, υποστηρίζουν γάλλοι ερευνητές ασύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσαν στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Clinical Nutrition.

Διαβάστε περισσότερα...

Πώς καταστρέφουν τα πόδια οι σαγιονάρες

127273

Πριν λίγο καιρό έρευνα ανέφερε πως η χρόνια χρήση των ψηλοτάκουνων έχει επιβλαβείς συνέπειες στους αστραγάλους. Μια από τις εναλλακτικές των γυναικών, τώρα που ο καιρός ζεσταίνει, είναι οι σαγιονάρες ή μήπως όχι;

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
WATERCURE2