ΡΟΗ 24/7:

Πέμπτη, 01 Μαϊος 2014

Οι ψυχοσωματικοί πόνοι

Συχνά ακούμε τους γύρω μας να παραπονιούνται για σωματικούς πόνους, όπως πονοκεφάλους, ζαλάδες, στομαχόπονους που εμφανίζονται ξαφνικά και επιμένουν Η αιτία των συμπτωμάτων δεν είναι εμφανής και ακολουθεί μια εναγώνια επίσκεψη στους ιατρούς προκειμένου να εξακριβωθεί η «ασθένεια».

Διαβάστε περισσότερα...

Ιορδανίδου Πελαγία

iordanidou 300x300

Διαβάστε περισσότερα...

Για ηλεκτρονικές απάτες κάνει λόγο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

hlektronikh apath

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνει τις εταιρείες - επιχειρήσεις, που έχουν έδρα την χώρα μας και δραστηριοποιούνται εμπορικά στην ημεδαπή ή/και στην αλλοδαπή, προκειμένου να εντείνουν την προσοχή τους στις διαδικασίες πληρωμών, που γίνονται μέσω των Τραπεζικών Ιδρυμάτων.

Διαβάστε περισσότερα...

Πίσω από τον όρο «διασκέδαση»... κρύβεται το Bayamo στη Νέα Ποτίδαια!

kourtina
Νωρίς το απόγευμα, ομόφωνα και απόλυτα δημοκρατικά, η παρέα αποφάσισε να πιεί καφέ, μπύρες και cocktail στο Bayamo!

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδηλώσεις στον Πολύγυρο για το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

stefani

Την 9η Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα...

1η του Μάη σήμερα και αρχίσαμε έχοντας... πολύ Μεράκι!

10306944 10203387514149738 291971093 n

Ο Γιώργος Μόσχου, μας έστρωσε το τραπέζι και μας ενημέρωσε πως από σήμερα, στο μαγαζί του σερβίρονται εκτός από θαλασσινά και κρεατικά!

Διαβάστε περισσότερα...

Η Νιόβη Παυλίδου για την Ημέρα της Πρωτομαγιάς

niovi

Αλλαγή προτεραιοτήτων και ουσιαστικό σχέδιο με τόλμη για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι το μήνυμα που στέλνει, με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Πρωτομαγιάς, ο συνδυασμός “Πολίτες Μπροστά”. Συγκεκριμένα σε δηλώσεις της η επικεφαλής του συνδυασμού Νιόβη Παυλίδου επισήμανε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Το μήνυμα του Ν. Λαδόπουλου για την εργατική Πρωτομαγιά

ladopoulos

Μήνυμα για τον σημερινό εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς εξέδωσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό “Πολίτες Μπροστά” Ναθαναήλ Λαδόπουλος. Το μήνυμα του κ. Λαδόπουλου είναι το εξής:

“Περισσότερο επίκαιρο από ποτέ είναι φέτος το μήνυμα της εργατικής πρωτομαγιάς καθώς η πρωτόγνωρη κρίση έχει πλήξει σχεδόν το σύνολο των ελληνικών οικογενειών. Η ανεργία, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, έχει εξελιχθεί σε ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα που απαιτεί άμεσα λύσεις. Την ίδια στιγμή οι κυβερνητικές επιλογές έχουν ακυρώσει θεμελιώδη κεκτημένα δικαιώματα που οι εργαζόμενοι κατέκτησαν μέσα από σκληρούς κοινωνικούς αγώνες. Η Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και συμβολίζει όλες αυτές τις θυσίες των εργαζομένων για μία ανθρώπινη και αξιοπρεπή διαβίωση. Έτσι, μέσα σ' αυτό το πλαίσιο, ο συνδυασμός μας “Πολίτες Μπροστά” καταθέτει στην κρίση των πολιτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ένα πλαίσιο το οποίο συμβάλει στην προώθηση μίας πραγματικά βιώσιμης ανάπτυξης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, με γνώμονα την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και την κοινωνική δικαιοσύνη”.

Διαβάστε περισσότερα...

Κ. Καμαριώτη: Μια νέα και δυναμική υποψήφια στο Δήμο Πολυγύρου

kamariwth katerina

- Με το συνδυασμό "Ενωτική Κίνηση για την Aνατροπή"

Διαβάστε περισσότερα...

Κατέθεσε το ψηφοδέλτιό του ο Γ. Μίχος

mixos logo

Για το Δήμο Αριστοτέλη

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS