ΡΟΗ 24/7:

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Κ. ΙΩΑΝΝΗ ΜΙΧΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑ

mixos

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Κ. ΙΩΑΝΝΗ ΜΙΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα...

Ευχές του Ιωάννη Δριβέλεγκα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και Ε΄ Αντιπροέδρου της Βουλής

newego LARGE t 1101 53585887

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι ολόψυχα σε όλους, μαθήτριες, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς πρώτα απ΄ όλα υγεία. Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να είναι παραγωγική και αποτελεσματική για την επίτευξη των προσωπικών στόχων του καθενός.

Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυμά Απόστολου Πάνα για την νέα σχολική χρονιά

din 0063

Μια καινούργια σχολική περίοδος ξεκινάει και εύχομαι ολόψυχα στις μαθήτριες και τους μαθητές να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία.

Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυμα Δημάρχου Σιθώνιας Χαλκιδικής κ. Ιωάννη Τζίτζιου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

sithonia2

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος παραβρέθηκε στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Νικήτης και στη συνέχεια στον αγιασμό του Γυμνασίου και Λυκείου Αγίου Νικολάου που φέτος κλείνουν 50 χρόνια από την ίδρυσή τους.

Ο κ.Τζίτζιος σε μήνυμά του αναφέρει:

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ απ’ την καρδιά μου καλή δύναμη, υπομονή, επιμονή και συνεργασία για να επιτευχθούν οι στόχοι του καθενός.
Η φροντίδα της δημοτικής αρχής Σιθωνίας θα είναι συνεχής για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεων μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη νέα έργα για την βελτίωση της σχολικής στέγης στο δήμο μας, των οποίων ο προϋπολογισμός τους ξεπερνά τα 25 εκατομμυρίων ευρώ.
Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.»

Διαβάστε περισσότερα...

Συγκίνηση στην τελετή για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου

epetios obama1

Εκδηλώσεις μνήμης στις ΗΠΑ

Διαβάστε περισσότερα...

Το ΣτΕ «απαγορεύει» τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

HPIM3043

Σύμφωνα με το σκεπτικό του Συμβουλίου της Επικρατείας, από την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές θα υποστούν «ανεπανόρθωτη οικονομική βλάβη» και «αυτονοήτως δυσεπανόρθωτη ηθική βλάβη» οι καταστηματάρχες, οι έμποροι και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι

Διαβάστε περισσότερα...

Ολόσωμες οι Καρυάτιδες στον τάφο της Αμφίπολης

kariatides1a

Εντυπωσιακές φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Πολιτισμού από τα ευρήματα του τάφου της Αμφίπολης, που έρχονται συνεχώς στο φως

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ν. Προποντίδας τη Δευτέρα

dhmos propontidas

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ν. Προποντίδας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Πέρασε η τροπολογία του ΕΝΦΙΑ

enfia

- Αντικατάσταση Βουλευτών
- «Άδικος φόρος» λέει η Βουλευτής Ασ. Ξηροτύρη

Διαβάστε περισσότερα...

«Τρόμος» ή «Έρεβος»; Ποιο είναι το πλοίο-φάντασμα που βρέθηκε 160 χρόνια μετά την εξαφάνισή του;

erevos

Τα δύο βρετανικά εξερευνητικά πλοία είχαν χαθεί σε εξερευνητική αποστολή όταν ο σερ Τζον Φράνκλιν με 129 άνδρες προσπαθούσε να χαράξει το Βορειοδυτικό Πέρασμα της καναδικής Αρκτικής

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS