ΡΟΗ 24/7:

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Τσίπρας για "ΝΑΙ": «Εγώ δεν είμαι Πρωθυπουργός παντός καιρού»

tsipras ert

Στόχος του δημοψηφίσματος είναι η συνέχιση της διαπραγμάτευσης

Διαβάστε περισσότερα...

Εκείνοι που δεν αντέχουν τη μοναξιά, κάνουν τις χειρότερες σχέσεις

LONELY-STORY-STRONG
Στους καιρούς μας, η μοναξιά θεωρείται απειλή, ήττα.

Διαβάστε περισσότερα...

"Καμπανάκι" για τον Τουρισμό από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

touristes aer

Συνήλθε σήμερα εκτάκτως η Διοικούσα Επιτροπή του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας προκειμένου να εξετάσει τις επιπτώσεις από τις πρόσφατες εξελίξεις, καθώς και πιθανά μέτρα για τη θωράκιση του ελληνικού τουρισμού.

Διαβάστε περισσότερα...

Ημερίδα για την Τοπική Ιστορία της Χαλκιδικής

paidia arx xwros

Η επιστημονική ημερίδα είχε δύο μέρη με αναφορά στη μεθοδολογία των παρεμβάσεων στην Τοπική Ιστορία και στις επιμέρους ιστορικές χρονικές περιόδους

Διαβάστε περισσότερα...

Reuters: Η ΕΚΤ θα διατηρήσει τον ELA μέχρι το δημοψήφισμα

ekt

Απέρριψε αίτημα της Ελλάδας για αύξηση του ορίου έκτακτης χρηματοδότησης κατά 6 δισ. ευρώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ταβέρνα Αντιγόνη

anti-3
Η "Αντιγόνη" είναι το πρώτο μαγαζί κατεβαίνοντας στον παραλιακό πεζόδρομο της Νικήτης.

Διαβάστε περισσότερα...

Κριθαρότο με τοματίνια και balsamico σύκου

kritharoto-balsamico1
Ένα διαφορετικό και σχετικά extreme κριθαρότο, με υλικά από το νέο κατάστημα «Τόπων Γεύσεις».

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook Messenger: Δεν απαιτεί εγγραφή στο Facebook πλέον για τη χρήση του

41431 1435301434-full

Το Facebook σας αποδεσμεύει από το να δημιουργήσετε προφίλ χρήστη στο κοινωνικό του δίκτυο ή να καταχωρήσετε ένα ενεργό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να κάνετε χρήση του Messenger. Τώρα και για όσους δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία Messenger δίνοντας απλώς ένα όνομα και έναν αριθμό τηλεφώνου. Μερικές χώρες όπου λειτουργεί αυτό το νέο «πρόγραμμα» είναι οι ΗΠΑ, Καναδάς, Περού και Βενεζουέλα και μάλιστα ο χρήστης μπορεί να ορίσει μία φωτογραφία για να εμφανίζεται στις επαφές με τις οποίες συνομιλεί και να πραγματοποιήσει τον συγχρονισμό αυτών με τον τηλεφωνικό του κατάλογο. 

Η εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα χρήσης του Messenger χωρίς λογαριασμό στο Facebook είναι διαθέσιμη και για iOS και για Android συσκευές και περιμένουμε να φτάσει αργότερα και σε άλλα γεωγραφικά μέρη. 

Οι χρήστες του Messenger έχουν φτάσει πλέον τα 700 εκατομμύρια τον μήνα, περίπου το 50% των μηνιαίων χρηστών του κοινωνικού δικτύου. Σε αυτό το νούμερο έχει παίξει μεγάλο ρόλο και η κατάργηση των μηνυμάτων από την mobile εφαρμογή Facebook, και η ώθηση των χρηστών να κατεβάσουν το Messenger. Πλέον, αναμένεται να αποκτήσει ακόμα περισσότερους χρήστες, καθώς θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή και όσοι δεν έχουν λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. 

Η κίνηση του Faceboook παρουσιάζει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και μένει να δούμε τα αποτελέσματα της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται μεγάλη στροφή των χρηστών στις IM εφαρμογές. Έτσι υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των διαφόρων εφαρμογών, όπως Viber, Skype, WhatsApp κλπ. 

Αν δεν είστε χρήστης Facebook, θα σκεφτείτε την χρήση του Messenger ως εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων; 

πηγή:myphone.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Microsoft Office: Η τελική έκδοση της εφαρμογής για Android δωρεάν στο Play

41435 1435328134-full

Η preview version του Office Mobile κυκλοφόρησε στις 19 Μαΐου από την Microsoft και πέντε εβδομάδες μετά, η δημοφιλής εταιρεία λογισμικού φέρνει την πλήρη σουίτα εφαρμογών γραφείου στα Android smartphones. Αναφέρεται επίσημα πως το εν λόγω λογισμικό δοκιμάστηκε σε πάνω από 83 χώρες και από 1900 διαφορετικά μοντέλα smartphones. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των δοκιμών, η Microsoft είπε πως έχει ακούσει χιλιάδες χρήστες που δοκίμασαν τις εφαρμογές, βοηθώντας τους προγραμματιστές της Microsoft να πραγματοποιήσουν τις κατάλληλες αλλαγές και διορθώσεις. 

Οι υπεύθυνοι της Microsoft εστίασαν την προσοχή τους στο να βελτιώσουν πολύ την επικοινωνία της εφαρμογής με third-party λύσεις στον τομέα του cloud storage όπως το Dropbox και το Google Drive, αλλά και στην επικοινωνία της με τους υπολογιστές και άλλες συσκευές. 


To Word αφήνει τους χρήστες να διαβάσουν και να επεξεργαστούν ψηφιακά έγγραφα και εξίσου εύκολο είναι να προσθέσει ή να αλλάξει κανείς ορισμένα στοιχεία. Με απλά βήματα επιτρέπεται η δημιουργία διαγραμμάτων με βελτιωμένη την χρήση αφής, ενώ το με Power Point μπορείτε να κάνετε μια πλήρη παρουσίαση από το smartphone σας. 

Υπολογίζεται πως η Microsoft θα συνεργαστεί με πάνω από τριάντα κατασκευαστές συσκευών, προκειμένου να συμπεριλάβουν την δημοφιλή σουίτα εφαρμογών εξαρχής στα νέα τους μοντέλα, ενώ φυσικά μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play

Έχετε δοκιμάσει κάποια από τις εφαρμογές της σουίτας γραφείου της Microsoft; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας; 

πηγή:myphone.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Τα Windows 10 θα πωλούνται και σε USB flash drives, πέρα από DVDs

2038c64bd14c2a9cbca4cc44b3253d92

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft αναμένεται να προσφέρει ένα νέο εναλλακτικό τρόπο πώλησης του λειτουργικού συστήματος Windows 10, πέρα από την πώληση του σε παραδοσιακούς δίσκους DVD ή σε ψηφιακή μορφή (download).Από ότι φαίνεται, και όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα WinFuture, οι εκδόσεις των Windows 10, “Home” και “Professional” θα πωλούνται και σε USB flash drives, τα οποία θα είναι φορτωμένα τόσο με την έκδοση 32-bit του λειτουργικού συστήματος, όσο και την έκδοση 64-bit.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η εταιρεία αναμένεται να χρεώσει περίπου $25 παραπάνω για την έκδοση Windows 10 Home USB flash drive, σε σχέση με εκείνη που βρίσκεται σε παραδοσιακό δίσκο DVD και που κοστίζει $119,99 και $38 παραπάνω για την έκδοση USB flash drive των Windows 10 Professional που θα κοστίζουν $199,99.

Όσοι χρήστες έχουν βεβαίως στην κατοχή τους τα Windows 7 ή τα Windows 8/8.1, θα μπορούν να αναβαθμίσουν τον υπολογιστή τους δωρεάν στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, από τις 29 Ιουλίου (έχουν στην διάθεση τους έναν ακριβώς χρόνο για να το πράξουν).

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

 

πηγή:insomnia.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS