ΡΟΗ 24/7:
ΕΥΓΝΩΣΙΑ A. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΓΝΩΣΙΑ A. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

URL Ιστότοπου:

Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ σε 10 ερωτήσεις

 

Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ σε 10 ερωτήσεις

 

 

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ; Ο τρόπος να λυθεί μια διαφορά ΕΠΙΣΗΜΑ αλλά χωρίς δικαστήρια.

  2. ΠΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΦΟΡΑ; Κυρίως οικογενειακές, κληρονομικές, ακινήτων, γειτονικές, μισθωτικές, εμπορικές, ιατρικής ευθύνης και πολλές πολλές άλλες.

  3. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; Με τη βοήθεια του ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ που είναι ειδικά εκπαιδευμένος.

  4. ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ; Συνήθως αρκούν κάποιες ώρες.

  5. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ; Για να λυθεί η διαφορά σας

  • Πολύ οικονομικά

  • Πολύ γρήγορα

  • Χωρίς άγχος

  • Με εχεμύθεια

  • Διατηρώντας τη σχέση σας με την άλλη πλευρά σε βιώσιμο επίπεδο

  1. ΜΑΡΤΥΡΕΣ; Όχι, δε χρειάζονται... Εσείς και ο δικηγόρος σας, είστε αρκετοί.

  2. «ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν πρόκειται να βρεθεί λύση. Ο άλλος είναι…»; Μην ανησυχείτε, αυτό το πρόβλημα είναι γενικό. Παρά ταύτα η διαμεσολάβηση μπορεί να γίνει ακόμα και ανάμεσα σε ορκισμένους εχθρούς.

  3. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; Από κοινού και οι δύο πλευρές (εκτός αντίθετης συμφωνίας). Ο νόμος προβλέπει από καθένα αμοιβή 50 € ανά ώρα.

  4. ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ; Μπορείτε και τότε να πάτε σε διαμεσολάβηση, αρκεί να μην έχει τελειώσει και το στάδιο της έφεσης.

  5. ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ; Γίνεται σε κατάλληλους ιδιωτικούς χώρους, με αξιοπρέπεια, με διακριτικότητα και εχεμύθεια. Με ευχάριστες αίθουσες, χωριστές για κάθε πλευρά και με όλες τις απαιτούμενες ανέσεις και εξυπηρετήσεις.

Σκεφτείτε να λυθεί το πρόβλημα που σας βασανίζει μέσα σε ΜΙΑ μέρα, πολιτισμένα, σε συνθήκες αξιοπρεπείς… Καθισμένος με την ηρεμία σας και με τον καφέ σας στο τραπέζι. Σκεφτείτε να έχετε τον δικηγόρο σας δίπλα σας, με τον οποίο θα μπορείτε να συνεννοείστε όσο θέλετε, χωρίς κανείς να σας πιέζει και να σας αγχώνει… Σκεφθείτε να λυθεί η υπόθεσή σας χωρίς να εκτίθεστε και χωρίς να μαθαίνει όλος ο κόσμος τί σας συμβαίνει…. Σκεφτείτε ακόμη ότι: με αυτόν τον άνθρωπο που μέχρι χθες είχατε ένα σοβαρό πρόβλημα, μία διαφορά και ίσως δε λέτε ούτε καλημέρα, ΤΩΡΑ θα μπορείτε τουλάχιστον να συνομιλείτε, να συνεννοείστε για τα βασικά…

Και αποφασίστε αν αξίζει τον κόπο να πάτε σε …

ΕΥΓΝΩΣΙΑ A. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Διαμεσολαβήτρια διαπ.Υπ.Δικαιοσύνης

2310 535.538

www.raftopoulou.gr, info@raftopoulou.gr

 

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS