Welcome to
BAKALIS
RESTAURANT

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Discover

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Καλώς ορίσατε στο εστιατόριο ΜΠΑΚΑΛΗΣ!
Το οικογενειακό εστιατόριο ΜΠΑΚΑΛΗΣ όλο το χρόνο προσφέρει στους επισκέπτες ότι καλύτερο υπάρχει στις ακτές της Μεσογείου

Our Secret

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Γαρίδες σκόρδο ala creame

Η συνταγή της νοστιμιάς όσον αφορά τα μαγειρευτά πιάτα είναι αποτέλεσμα τριών βασικών συστατικών. Αυτά είναι τα προϊόντα ελληνικής προέλευσης, η αγάπη και το μεράκι. Το εστιατόριο Μπακάλης τιμά τον τόπο μας και σερβίρει καθημερινά γευστικότατα πιάτα φτιαγμένα με αγάπη και μοναδικά υλικά, όπως είναι το πλούσιο παρθένο ελαιόλαδο. Ο στόχος μας είναι να σας κάνουμε να νιώσετε τη ζεστασιά και μέρος της οικογένειάς μας, μέσα από το όμορφο περιβάλλον που έχουμε διαμορφώσει για εσάς και τα πεντανόστιμα μας πιάτα. Τα μαγειρευτά μας φαγητά αντιπροσωπεύουν όλες τις παραδοσιακές γεύσεις και τις μυρωδιές ακριβώς όπως επιβιώνουν στις σπιτικές συνταγές μέχρι και

Quality

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τι καλύτερο από το να γνωρίζεις τι πρόκειται να αγοράσεις και να βάλεις στο πιάτο σου; Τι καλύτερο από το να ξέρεις τι πρόκειται να καταναλώσεις. Στο εστιατόριο Μπακάλης στο Πευκοχώρι διαθέτουμε μία πλούσια βιτρίνα ψαριών και θαλασσινών, όπου μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε το είδος που θέλετε να απολαύσετε. Οι βιτρίνες δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να επαληθεύσουν τη φρεσκάδα των προϊόντων και, αν το επιθυμούν, να κάνουν και αγορές με το κιλό. Η κοινή θέα είναι απόδειξη υψηλής ποιότητας και σιγουριάς μιας επιχείρησης όσον αφορά την πρώτη ύλη που προσφέρουν. Εμείς είμαστε περήφανοι για αυτά που αντιπροσωπεύουμε και σερβίρουμε στους αγαπημένους μας πελάτες.

Αστακοί

Αστακοί, καραβίδες και άλλα εκλεκτά θαλασσινά για να απολαύσετε με την καλύτερη θέα του Αιγαίου μας!

Ψαρια

Ελάτε να δοκιμάσετε τα ψαρια μας και να απολαύσετε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!

Μύδια

Μυρωδιές, χρώματα, γεύσεις.. γεμίστε το τραπέζι σας με αυτά, επιλέγοντας Μύδια Αχνιστά

Θαλασσινά

Αν ψάχνετε για μια γευστική περιπέτεια, τότε το MIX θαλασσινών μας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Make a Reservation

Με την προσωπική μας προσέγγιση και την προσοχή στη λεπτομέρεια, θέλουμε να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία γευστικής απόλαυσης. Οι σεφ μας, με το πάθος τους για τη δημιουργία μοναδικών γεύσεων, επιλέγουν με προσοχή τα πιο εκλεκτά υλικά και συνδυάζουν παραδοσιακές τεχνικές μαγειρικής με σύγχρονες προσεγγίσεις.

11 + 10 =

Testimonials

Τί λένε οι πελάτε μας

” Διαλέξαμε την πρώτη ημέρα να γευματίσουμε στο εστιατόριο Bakalis”

“Οτι και να πούμε είναι λίγα από τα τόσα “θετικά” για αυτό το εστιατόριο. Εξ άλλου τα σχόλια είναι αντάξια των προσδοκιών του πελάτη!
Μπράβο Σ όλους τους συντελεστές του “ποιοτικού πιάτου”!.”

★★★★★

“Σταθερή αξία στο Πευκοχωρι!”

“Όλες τις εποχές, νόστιμη κουζίνα, μεγάλες μερίδες, γρήγορο σέρβις (ακόμα και περιόδους αιχμής), ευγενικό και φιλότιμο προσωπικό που σε κάνει να αισθάνεσαι καλεσμένος και όχι πελάτης”

★★★★★